hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
25 NİSAN Perşembe 23:00

CHP Sakarya'da hizmetkarlığı meslek edinen omurgasız grup

Selami Özkoç
Selami Özkoç
Giriş Tarihi : 15-08-2023 22:02

Fırıldak bir sopayla tutturulan rüzgârın etkisi ile kendi ekseni etrafında dönen bir çocuk oyuncağı rüzgar kesilince durur hiçbir önemi kalmaz.

Cumhuriyet halk partisinin durumu aynen böyle

Değişemeyen değişimciler, mahalle delege seçimlerinde mavi liste beyaz liste diye ayırarak kategorize ettiler

Mavi liste değişimden yana, beyaz liste de değişime karşı, nasıl bir değişim algıları varsa.

Komik olan bu argümanlarla yola çıkanlar daha ilk başlarda birçok mahallede ortak delege listesi yaptılar, daha da komiği mahalle delege seçimlerinden sonra beyaz liste-mavi liste birleştirme çabalarına girdiler

Zaten kimin beyaz kimin mavi olduğu da belli değildi

Kim mi bunlar?

Genel seçimlerde bile bu kadar efor sarfetmeyen ilke ve ideolojilerini kaybetmiş, efendileri olmadan siyaset yapamayan, hizmetkarlığı meslek edinen omurgasız bir gurup fırıldak, bunlar bir rüzgarla hayat buldular, ama kesilmesi ile önemlerini kaybettiler.

Delege ağalarıda şunu iyi bilsinler CHP delegesi başka siyasi partilere benzemezler, gider oyunu kendi iradesi ile istediği kişiye oyunu verir, pazarlamacılarında elleri boş kalır.

Daha genel başkan adayları belli olmadan, adaylıklarını ilan etmeden, mahalle delege seçimlerini, içi boş değişim safsatası ile bu hale getirmek doğumuydu, değer miydi?

Yoksa, Sakarya siyasetinde rövanşist bir hareketmiydi, elbetteki CHP delegeleri birçok şeyi gözden geçirecektir.

Umarım cumhuriyet halk partisi bu fırıldaklardan kurtulur ilkeli omurgalı genç siyasetçilerle yol alınır, torunlarını sevmeyi ihmal eden müzmin siyasetçilerde, torunlarının yanına döner

Cumhuriyet Halk partisi Sakarya’da kaybettiği yolun solunu bulur..