hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
24 NİSAN Çarşamba 09:30

İYİ Parti Nereye Koşuyor

Selami Özkoç
Selami Özkoç
Giriş Tarihi : 06-09-2023 18:39

Yalvar yakar Cumhuriyet Halk Parti'sinden 15 milletvekili ödünç alarak seçime giren Meral Akşener ve İyi Parti, CHP’ye oy vermek için kurulmadı diyerek yerel seçimlerde ittifakta olmayacaklarını açıkladı.

İstanbul’u kaybeden Türkiye’yi kaybeder diyen Erdoğan’ın sözünü, İstanbul’u alan Türkiye’yi alamıyormuş şekline çevirdi.

2024 te yapılacak yerel yönetim seçimlerinde ittifak yapmayacaklarını, 81 ilde aday çıkaracaklarını vurgulamış ve sütten çıkmış ak kaşık misali herkes gibi faturayı Kılıçdaroğlu’na kesmiş görünüyor.

Daha rüştünü ispat edemeyen, mantığı ile değil duyguları ile hareket eden Meral Akşener’in Türkiye’ye vereceği zarar Cumhuriyet Halk Parti’sine vereceği zarardan ibarettir.

Fatih Altaylı ile yaptığı söyleyişinde, doğru konuşmadığı ayrıca her türlü hukuksuzluğu, adaletsizliği, yolsuzluğu yapan iktidarın gündeminde olmadığı, yerel seçim stratejisini kazanmak, kazandırmak için değil, kaybettirmek üzerine kurduğu aşikardır.

Eh böyle olunca da ellerini ovuşturup kıs, kıs gülen Erdoğan’ın, tarikatlara cemaatlere az kaldı İBB den kesilen hortumlar tekrar bağlanacak, oğlu okçu Bilal’de az sabret oğlum dediğini duyar gibiyim.