hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
25 NİSAN Perşembe 16:29

Koza Çocuk Akademisi’nde eğitim gören öğrenciler karnelerini aldı

Osmangazi Belediyesi bünyesinde hizmet veren Koza Çocuk Akademisi’nde eğitim gören öğrenciler sömestr tatili karnelerini Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın elinden aldı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-01-2024 16:49   Güncelleme : 20-01-2024 16:49
Koza Çocuk Akademisi’nde eğitim gören öğrenciler karnelerini aldı

Osmangazi Belediyesi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde Demirkapı Şükran Gönenç Bilgi Evi ve Hüdavendigar Sosyal Gelişim Merkezi binalarında bulunan Koza Çocuk Akademisinde Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun şekilde 4-6 yaş grubu 275 öğrenciye eğitim verildi.

Koza Çocuk Akademisi’nde eğitim gören 275 öğrenci için Dikkaldırım Spor Salonu’nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Düzenlenen karne dağıtım törenine Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş, öğrenciler ve velileri katıldı.

Sömestr dönemi karnelerini alacak minik öğrenciler büyük mutluluk yaşadı. Başkan Dündar, minik öğrencileri tek tek tebrik ederek karne ve çeşitli hediyeler verdi.

Belediye olarak eğitime her zaman destek olduklarını ifade eden Başkan Dündar, “8 farklı kültür merkezi ve bilgi evlerimizde her yaşta insana ulaşıp, onların ihtiyaçlarını gideriyoruz. Yıl boyunca bilgi evlerinde düzenlediğimiz ney, robotik kodlama, gitar, drama, akıl-zeka satranç, suluboya ve resim kurslarından 2 bin 355 öğrenci istifade etti. Değerler eğitiminde, yıl boyunca toplam 232 öğrenci etik değerlerle buluştu.” dedi.

Hibya Haber Ajansı
AdminAdmin