hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
27 NİSAN Cumartesi 01:27

Başkentliler, Önce Voleybolun Sultanlarıyla Heyecanlanacak, Ardından Yalın'la Coşacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yılı etkinlikleri kapsamında birbirinden ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-08-2023 12:24   Güncelleme : 29-08-2023 14:04
Başkentliler, Önce Voleybolun Sultanlarıyla Heyecanlanacak, Ardından Yalın'la Coşacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümünde birbirinden renkli konserlere ev sahipliği yapıyor.

Zafer Haftası kutlamaları kapsamında birbirinden ünlü sanatçılar Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’nda Ankaralılarla buluşmaya devam ediyor. Duman grubunun konseri ile başlayan hafta Yüzyüzeyken Konuşuruz ile devam etti. Sevilen alternatif müzik grubu kentin dört bir tarafından gelen on binlerce Başkentliyi coşturdu.

      

PARK RESMİ AÇILIŞ İÇİN HAZIR

Ata mirasına sahip çıkan Ankara Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın olduğu güne özel bir açılış ve konser planladı. Atatürk Orman Çiftliği arazine kurulan Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’nın birinci etabı büyük zaferin 101. yıl kutlamaları kapsamında sevilen pop müzik sanatçısı Yalın’ın konseri ile açılacak.

Saat 20.30’da başlayacak Yalın konseri öncesinde ise, Türkiye A Milli Voleybol Takımı’nın CEV Kadınlar Avrupa Şampiyonası kapsamında karşılaşacağı Polonya maçı kurulan dev ekrandan yayınlanacak.

 

AdminAdmin