hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
29 MART Cuma 10:34

TBMM Başkanı Kurtulmuş’a ziyaretler sürüyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Bozdoğan, TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, TRMOTOR Genel Müdürü Osman Saim Dinç ile TUSAŞ Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-01-2024 17:42   Güncelleme : 03-01-2024 17:42
TBMM Başkanı Kurtulmuş’a ziyaretler sürüyor

TBMM’den yapılan açıklamaya göre, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Bozdoğan, TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, TRMOTOR Genel Müdürü Osman Saim Dinç ile TUSAŞ Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, kabulde, TUSAŞ tarafından geliştirilen ve bir süre önce ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştiren insansız savaş uçağı ANKA - 3, Milli Muharip Uçak KAAN, HÜRJET, Türkiye’nin ilk özgün helikopteri GÖKBEY ve devam eden projeler hakkında TUSAŞ heyetinden bilgi aldı.

Kurtulmuş, iftihar duyulan savunma sanayii projelerinin Türkiye’nin dışa bağımlılığını azalttığını belirterek, emeği geçen bütün kurum ve kuruluşlar ile bu projelerin hayata geçirilmesinde katkısı olanlara teşekkür etti.

Hibya Haber Ajansı
AdminAdmin